Privacybeleid - Vakantiewoning Henisdael

Boeking enkel via deze website nu tijdelijk op dagprijzen   10% Korting en een Gratis drankje van onze nieuwe zomerbar +  GRATIS ophalen aan airport Liège of Tongeren station                          ook personenvervoer mogelijk tijdens je verblijf in Hoeve Henisdael
Title
Ga naar de inhoud
PRIVACYBELEID

Vakantiewoning Henisdael waarborgt de privacy van alle gebruikers van haar website en ziet toe op een vertrouwelijke behandeling van de persoonlijke informatie die de huurder ons verschaft. De gegevens van de huurder worden enkel gebruikt om de boekingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Vakantiewoning Henisdael zal de persoonsgegevens van de huurder niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend mits akkoord van de huurder bewaren om de huurder informatie te verschaffen over nieuwigheden met betrekking tot de vakantiewoning.
Als de huurder een eenmanszaak of bedrijf is en een boeking of offerteaanvraag plaatst, hebben we zijn bedrijfsgegevens (bedrijfsnaam, btw nummer, contactpersoon en e-mailadres) en adresgegevens nodig om de boeking uit te voeren en de opvolging ervan te verzekeren.
Samenwerkingen
Influencers
Heb je een vraag of een voorstel voor een samenwerking? Daar staan wij voor open. Wij willen je vragen om onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Terug naar de inhoud