Huisregels - Vakantiewoning Henisdael

Boeking enkel via deze website nu tijdelijk op dagprijzen   10% Korting en een Gratis drankje van onze nieuwe zomerbar +  GRATIS ophalen aan airport Liège of Tongeren station                          ook personenvervoer mogelijk tijdens je verblijf in Hoeve Henisdael
Title
Ga naar de inhoud
Huisregels
 
Het is verboden in het huis te roken, Wij hebben buiten een asbak.

Het is heerlijk naar muziek te luisteren, maar denk aan uw buren. Na 22.00 uur genieten van de rust..
 
Kaarsen zijn gezellig, maar laat ze niet onbeheerd achter.

Gasten zijn welkom tot 22u, maar bezoek hiervan dient vooraf aan ons kenbaar gemaakt te worden. Het is niet toegestaan dat uw (dag)bezoek blijft overnachten, zonder onze toestemming en wetenschap.

Bij uw vakantiehuis mogen enkel vakantiegangers hun auto binnenrijden (mits melding nummerplaat)

Onze woningen zijn uitsluitend voor recreatieve doeleinden bestemd. U mag onze woningen niet anders gebruiken dan waarvoor deze bestemd zijn, d.w.z. niet bedoeld voor het vieren van feestjes & partijen etc., etc. in de ruimste zin van het woord.

Tevens is het niet toegestaan 1 of meerdere tenten, vouwwagens, caravans etc. in of bij de woning te plaatsen zonder voorafgaande toelating
maar het is wel mogelijk tot 4 standplaatsen in de achterweiden
 
Het door u gehuurde bedlinnen bent u verplicht te gebruiken. Het is niet toegestaan het bedlinnen en overig beddengoed mee naar buiten te nemen.
 
Meubilair voor binnen dient ook binnen in huis te blijven, gelieve stoelen etc. binnen te laten. Ook bij combinatie huur dient de inboedel op dezelfde locatie te blijven.

Vaatwasmachine/ Vuilnisbak dient voor vertrek leeg te zijn, evenals de koelkast.  
                          
Het is niet toegestaan te frituren in de woning.
 
Het meenemen van elektrische apparaten die veel energie behoeven (denk o.a. aan heaters/zonnehemel etc.) is niet toegestaan.
 
Heeft u schade of breuk gemaakt, wees zo netjes en meldt het ons.
 
BBQ, s hebben wij gratis ter beschikbaar Elektrische of met kolen maar deze dien je netjes achter te laten of betaal 20€ om ze door ons te laten reinigen.

Het ophangen van slingers dmv plakband, tape, dubbelzijdig plakband, spijkers, punaises  etc en het gebruik van confetti/crepe papier ed. is niet toegestaan.

Wenst u uw logie tussendoor schoongemaakt te hebben, dat kan door ons of er zijn schoonmaakmiddelen voorzien.

Muziek buiten, luidruchtig gedrag of ander soort overlast wordt niet getolereerd.

Indien de huisregels niet worden nageleefd, behouden wij ons het recht voor passende maatregelen te nemen en eventuele kosten die hieruit voortvloeien, geheel of gedeeltelijk te verrekenen via het sepa machtigingsformulier.

Maar bovenal wensen wij u een heel prettig verblijf in een van onze huizen.

Wij danken u voor uw medewerking en begrip.

Heeft u vragen? U kunt ons altijd benaderen, via telefoon, whatsapp, sms of via de mail.

0032 485 911 680 of 0485 911 680 info@ henisdael.be

Wat vragen wij van u? Bij vertrek:
 
Voor het vertrek zullen we samen de lijst van inboedel even nazien dat er niets achterblijft of per ongeluk ontbreekt.
 
Algemene regels:
 
Borg/sepa machtiging
 
De borgsom bedraagt € 200
 
Bij gebreken die reparatie behoeven, behouden wij ons het recht om deze in te houden.
 
Bij het niet melden van ontstane schade of gebreken tijdens uw verblijf en constatering hiervan bij nacontrole van de woning en waarbij een bedrijf moet komen om de schade te herstellen, stellen wij u voor de te maken kosten van herstel of reparatie verantwoordelijk.
 
Klachten of suggesties
Ondanks onze zorg, is het mogelijk dat u een klacht of suggestie heeft. Geef deze tijdig aan ons door zodat wij onze service en kwaliteit kunnen behouden en/of kunnen verbeteren en er direct en nog tijdens uw verblijf iets aan kunnen doen.
 

Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor: schade en/of letsel, ontstaan als gevolg van het verblijf op ons terrein; schade en/of letsel ondervonden door het gebruik van de op het terrein aanwezige faciliteiten.
Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden van geluidsoverlast, hinder etc. ondervonden tijdens het verblijf in en om onze woningen veroorzaakt door derden in de breedste zin van het woord.
 
Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden indien tijdens uw verblijf faciliteiten onklaar raken en/of het buiten gebruik zijn van faciliteiten en/of voorzieningen. Wel zullen wij natuurlijk ons uiterste best doen z.s.m. reparatie, herstel of vervanging uit te laten voeren en zorgen voor een oplossing waar u ook tevreden mee bent.

 
Reservering
Reserveren van onze woningen kan online en rechtstreeks op de site of via internet altijd voordeliger!

Bij (last minute) boekingen korter dan vier weken voor aanvang, dient het gehele bedrag ineens te worden voldaan.  
 
Bij vermissing of vervreemding van onze eigendommen, doen wij aangifte bij de politie.
 
Door te boeken, gaat u automatisch akkoord met onze regels en voorwaarden.

 
Riool
Op de riolering mag in geen geval hemelwater, olie en dergelijke worden geloosd.
 
Het is niet toegestaan verstopping gevoelige artikelen via het riool af te voeren. Bij onjuist gebruik zullen de ontstoppingskosten bij de eigenaar in rekening worden gebracht.
 
Parkeren
Caravans, campers en dergelijke mogen op het terrein of bij de woning staan enkel met voorgaande toestemming en een kleine vergoeding.

Normen en Waarden
Van huurders wordt verwacht dat zij zich zullen houden aan de normen en waarden die in het algemeen in onze samenleving gelden. Dit betekent respect te geven door iedere vorm van overlast te voorkomen, c.q. te beperken en de rust tussen 22:00 uur en 08:00 uur te handhaven.

Huisdieren
Honden, katten (alleen vooraf aangemeld) dienen aangelijnd te zijn en dienen geen overlast te veroorzaken. Uitwerpselen dienen ter stond door de eigenaar te worden opgeruimd. Voor alle huisdieren geldt dat er zorg voor wordt gedragen dat zij binnen het eigen terrein blijven en zodoende geen overlast bezorgen.

Terug naar de inhoud